Ez meg miez itt?

1 kis változás: immár nem az igényességet, hanem a tartalmat vizsgálja a blog. Bizony.

LINKEK

PorterPhoto - A Fotóblog.
Best Of !News Blog - Nem mindennapi, idióta, semmirekellő, értelmetlen hírek.
Bugs Blog - Különféle Printscreen-ek Windowsból és PC játékokból.

Friss topikok

  • Zoli: Szervusz qt! Te most tulajdonképpen minek elemzel itten? Ereggyé jáccani meg történelmet tanulni! (2008.01.11. 19:05)
  • toff: Jó, de több 5gent szeretnék! Úgyhogy legközelebb olyan oldalt szeretnék látni itt, amin egy rahedl... (2007.09.20. 17:25)
  • toff: Jah ezt meg már láttam... vicces, bár egy kicsit dallasz szagú erőltetett néhol. Nem az én izlésvi... (2007.09.18. 16:31)

Ezek itten már voltak ezek

2007.09.18. 17:41 -Qt-

Autóvépépontru




Igen. Ez egy orosz oldal*. Viszont nyugodtan el lehet mondani róla, hogy: "jó" .
És hogy miért? Mert az oldal. Nem kell aggódni az oroszul nem tudó pácienseknek, az autómárkák olvasásához még a magyar nyelvet sem kötelező tudni.
Na jó, most hogy így felcsigáztam a sokszázezer szempár figyelmét, elárulom, hogy ez a link egy nagy képgyűjteményt takar, és a képeken ráadásul gépjárműveket lehet észlelni.
És még mielőtt azt mondaná a kedves látogató, hogy "Oké, de ilyen oldalból már sokat ismerek én", én megelőzöm, és azt mondom: "Eddig a sok általam látogatott autósháttérképes oldal közül ez kiemelkedően remek, csak jó minőségű és nagy képek vannak fent, ráadásul egyértelműen csoportosítva!"
A nagy szót azért foglaltam bele, mert nem egy háttérképes oldalon látni 800*600-as képeket, ami szerintem háttérnek nem valami megfelelő, vagy legalábbis nem fog olyan élményt nyújtani, mint a nagyobb képkollégái.
Van kedvenc autómobilod? Akkor lesd + az oldalt és keresd + azt a kocsit, és örülj, hogy találtál  róla legalább 1 jó fotót!

Még azt hozzáteszem, hogy az autowp az auto wallpaper, azaz autó háttérkép (tudom, hogy falpapírt jelent, de azért mégiscsakmár...) kifejezést rövidíti, mert hátha van olyan, aki pont erre az információra várva ezt a hosszú unalmas izét végigolvasta.

* és nem kettő.

link: http://www.autowp.ru

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://webpages.blog.hu/api/trackback/id/tr14169573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ombodi77 · http://PlayForFunClan.Extra.Hu 2007.09.18. 18:18:51

Jó link, bár elsőre elrémített a "Концепт и суперкар ателье" és hasonlovak, de a Tatra és Trabant képek pozitívumok feltétlenül :D

toff · http://toffpics.blog.hu 2007.09.20. 17:25:24

Jó, de több 5gent szeretnék! Úgyhogy legközelebb olyan oldalt szeretnék látni itt, amin egy rahedli 5gen van!! Ajánlom... =)
süti beállítások módosítása