Ez meg miez itt?

1 kis változás: immár nem az igényességet, hanem a tartalmat vizsgálja a blog. Bizony.

LINKEK

PorterPhoto - A Fotóblog.
Best Of !News Blog - Nem mindennapi, idióta, semmirekellő, értelmetlen hírek.
Bugs Blog - Különféle Printscreen-ek Windowsból és PC játékokból.

Friss topikok

  • Zoli: Szervusz qt! Te most tulajdonképpen minek elemzel itten? Ereggyé jáccani meg történelmet tanulni! (2008.01.11. 19:05)
  • toff: Jó, de több 5gent szeretnék! Úgyhogy legközelebb olyan oldalt szeretnék látni itt, amin egy rahedl... (2007.09.20. 17:25)
  • toff: Jah ezt meg már láttam... vicces, bár egy kicsit dallasz szagú erőltetett néhol. Nem az én izlésvi... (2007.09.18. 16:31)

Ezek itten már voltak ezek

2008.10.18. 22:23 -Qt-

Kávéfőző telefon, "csak széle van" süti, meg a többiek...

 

 

Nos, vége a nagy szünetnek, ismét egy oldal. Egy oldal, ami a mindennapi élethez, a túléléshez nélkülözhetetlen termékeket foglalja össze nekünk (ezekből 2 példa olvasható a bejegyzés címében, a kávéfőző telefon még a képen is látható). Túl sokat nem tudok hozzáfűzni, érdemes legalább 1-2 oldalt végigböngészni a sok finomság közül, azok úgyis magukért beszélnek, ráadásul 100%, hogy mindenki talál valamit, amire kijelentheti:

"Ezt nekem találták ki!"


 

link: http://www.pto.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://webpages.blog.hu/api/trackback/id/tr53720756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása